You are here:   Начало Коментар
Магелан ИНФО - Коментари, анализи, прогнози, интервюта

ГОЛЯМОТО БЯГСТВО НА БЪЛГАРИНА ОТ ЧЕРНО МОРЕ ЕДВА ЗАПОЧВА

Четвъртък, 02 Април 2015 18:24
Печат ПДФ

Нека си кажем истината в очите: в последните 15 години българинът беше буквално прогонен от родното Черноморие и днес няма никакъв шанс да се върне само защото премиерът Борисов го призова да забрави за Гърция.
Напротив. Ще се случи точно обратното. Туристическият бизнес това лято ще изпита много мощен стрес тест. Защото след руснаците и украинците от нашето море трайно ще избягат и българите.

 

"МЫ ГОВОРИМ ПО РУСКИ", ИЛИ ЗАЩО ДА СЕ РЕКЛАМИРАМЕ С ЧУЖДИТЕ ЕЗИЦИ

Сряда, 01 Април 2015 16:26
Печат ПДФ

Пролетната морска градина на Бургас. Две рускини се разхождат и сядат на пейка до Казиното. Завързват разговор с български пенсионерки от съседната пейка. Първо за някакъв магазин, после откъде са и защо живеят в България. Нашите очакват да чуят нещо за морето и гостоприемните "друзья". "Бихме живели в Китай, но там не знаят езика ни", изведнъж изстрелва една от рускините. С което хвърля в оркестъра всички наоколо.

 

ВСЕ ПОВЕЧЕ РУМЪНЦИ И МОЛДОВЦИ ПОЧИВАТ В БЪЛГАРИЯ

Вторник, 31 Март 2015 18:43
Печат ПДФ

Голям брой туристи от Румъния посещава България и взаимоотношението между двете страни е изключително дружелюбно. Това каза Бронислав Денев, ръководител на Службата по търговско-икономически въпроси в Румъния и Молдова. Според него начинът да се привлекат повече чуждестранни туристи е чрез нестандартни идеи.

 

ПЕТ СЪВЕТА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ ПРИ ЛАВИНА

Вторник, 31 Март 2015 17:41
Печат ПДФ

Дори и най-знаещите и най-опитните хора са застрашени от лавина в планината, но въпреки това има начини да увеличим шансовете си за оцеляване, ако се случи на нас.

Ето пет съвета, които биха ви помогнали да бъдете в по-голяма безопасност в планината.

 

НАД 250 ХИЛ. БЪЛГАРИ СА ПЪТУВАЛИ ЗАД ГРАНИЦА ПРЕЗ ФЕВРУАРИ

Петък, 27 Март 2015 18:57
Печат ПДФ

Пътуванията на български граждани в чужбина през февруари 2015 г. са 256.2 хил., или с 2.7% над регистрираните през февруари 2014 г., показват данните на Национлания статистически институт. Увеличение на пътуванията на български граждани в сравнение със същия месец на предходната година е отчетено към Германия - с 51.6%,

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
skyvision