You are here:   Начало Коментар
Магелан ИНФО - Коментари, анализи, прогнози, интервюта

НАЙ-ЕВТИНОТО ХОТЕЛСКО СПАНЕ В ЕВРОПА - В СОФИЯ

Сряда, 22 Април 2015 16:03
Печат ПДФ

Положителна тенденция към увеличаване броя на нощувките в София отчита консултантската компания в сферата на хотелиерството и туризма Kohl & Partner. След стагнацията от 2009-2011 година в броя на хотелските нощувки, от 2012 година насам броят на пристигналите лица и на реализираните нощувки нараства. През 2014 година нощувките са се увеличили със 7,8% в сравнение с предходната година. Ръстът през 2013 година е бил 12,9 на сто, сочи докладът на компанията.

 

КОЛКО НИ СТРУВАТ ФЕСТИВАЛИТЕ?

Понеделник, 20 Април 2015 18:04
Печат ПДФ

Европейско изследване сравни няколко от най-големите фестивали в Европа и установи най-желаните и евтини дестинации за фестивален туризъм.
Кои са най-желаните европейски фестивални дестинации? Колко ни струва да посетим всяка една от тях? За какви непредвидени разходи да се подготвим? Каква е средната цена, която европейската публика е готова да плати, за да се потопи в неповторимото изживяване, наречено музикален фестивал? Кой от големите европейски фестивали е с най-добрите цени?

 

НОРВЕЖЧЕТА ВЪЗХИТЕНИ ОТ БИОМАГАЗИНИТЕ НИ

Петък, 17 Април 2015 17:31
Печат ПДФ

Да растем устойчиво. За това призова Ираван Хира, член на УС на Junior Achievement по време на заключителна конференция по проект "Зелено предприемачество за устойчиво развитие".
По думите му цялата заобикаляща ни среда трябва да бъде зелена и устойчива, а  бизнесът трябва да се грижи за устойчивостта, според Хира. Големи компании стимулират и служителите си да "инвестират" в малки предприемачи. Инвестициите в околната среда стават все по-видими и у нас. Ресурсите са страшно ограничени, предупреди Ираван Хира.

 

ЗА КЪМПИНГ ,,ЮГ,, - ПРЕМЪЛЧАНОТО ВАЖНО

Четвъртък, 16 Април 2015 16:23
Печат ПДФ

Ново застрояване по Черноморието. Унищожаваме си пак природата, държавата се задейства чак когато се разшумя. Как може такова нещо, защо безобразие след безобразие се допуска – с тези рефрени големите телевизии охотно прегърнаха информацията за строеж на вилно селище в къмпинг „Юг” в залива Корал.

 

"НЕ!НОВИНИТЕ": БЕТОНЪТ В ЧЕРНОМОРСКИТЕ НИ КУРОРТИ Е ЛЕЧЕБЕН

Сряда, 15 Април 2015 17:24
Печат ПДФ

Публикуваме пародията на сайта "Не!Новините"  като принос към обществения дебат за строежите по българското Черноморие, избухнал с нова сила след сигнал на екозащитници за излетия бетон на къмпинг "Юг" и твърденията на МРРБ и МОСВ, че всичко е законно, а дюните, които се виждат на снимките, не са дюни.

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
SPORTS MY MALL