You are here:   Начало Коментар
Магелан ИНФО - Коментари, анализи, прогнози, интервюта

ВСЕ ПОВЕЧЕ РУМЪНЦИ И МОЛДОВЦИ ПОЧИВАТ В БЪЛГАРИЯ

Вторник, 31 Март 2015 18:43
Печат ПДФ

Голям брой туристи от Румъния посещава България и взаимоотношението между двете страни е изключително дружелюбно. Това каза Бронислав Денев, ръководител на Службата по търговско-икономически въпроси в Румъния и Молдова. Според него начинът да се привлекат повече чуждестранни туристи е чрез нестандартни идеи.

 

ПЕТ СЪВЕТА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ ПРИ ЛАВИНА

Вторник, 31 Март 2015 17:41
Печат ПДФ

Дори и най-знаещите и най-опитните хора са застрашени от лавина в планината, но въпреки това има начини да увеличим шансовете си за оцеляване, ако се случи на нас.

Ето пет съвета, които биха ви помогнали да бъдете в по-голяма безопасност в планината.

 

НАД 250 ХИЛ. БЪЛГАРИ СА ПЪТУВАЛИ ЗАД ГРАНИЦА ПРЕЗ ФЕВРУАРИ

Петък, 27 Март 2015 18:57
Печат ПДФ

Пътуванията на български граждани в чужбина през февруари 2015 г. са 256.2 хил., или с 2.7% над регистрираните през февруари 2014 г., показват данните на Национлания статистически институт. Увеличение на пътуванията на български граждани в сравнение със същия месец на предходната година е отчетено към Германия - с 51.6%,

 

МОСКВА УДАРИ ОФИЦИАЛНО ТУРИЗМА НИ

Вторник, 24 Март 2015 19:15
Печат ПДФ

Русия забрани на държавните си служители да почиват в България. Над 5 милиона служители от силовите структури на Москва нямат право да почиват по нашите курорти. Данните представи в Бургас депутатът от "БСП - лява България" Петър Кънев. Той уточни, че забраната се отнася за служителите в силовите структури- армия и службите за сигурност.

 

КОНЦЕСИИТЕ НА ПЛАЖОВЕТЕ ЩЕ МИНАТ КЪМ МИНИСТЕРСТВО НА ТУРИЗМА

Петък, 20 Март 2015 18:05
Печат ПДФ

От 2016 г. въпросът за концесионирането на плажовете ще премине под шапката на Министерството на туризма. Това стана ясно от думите на министърът на туризма Николина Ангелкова по време на петъчния парламентарен контрол. Депутатът от "Атака" Валентин Иванов настоя да се помисли за драстично намаляване на таксите за концесии на плажовете, за да бъдат стопанисвани и съответно привлекателни, а не да остават неохраняеми, без медицински пунктове и замърсени.

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
SPORTS MY MALL