You are here:   Начало Коментар
Магелан ИНФО - Коментари, анализи, прогнози, интервюта

НОРВЕЖЧЕТА ВЪЗХИТЕНИ ОТ БИОМАГАЗИНИТЕ НИ

Петък, 17 Април 2015 17:31
Печат ПДФ

Да растем устойчиво. За това призова Ираван Хира, член на УС на Junior Achievement по време на заключителна конференция по проект "Зелено предприемачество за устойчиво развитие".
По думите му цялата заобикаляща ни среда трябва да бъде зелена и устойчива, а  бизнесът трябва да се грижи за устойчивостта, според Хира. Големи компании стимулират и служителите си да "инвестират" в малки предприемачи. Инвестициите в околната среда стават все по-видими и у нас. Ресурсите са страшно ограничени, предупреди Ираван Хира.

 

ЗА КЪМПИНГ ,,ЮГ,, - ПРЕМЪЛЧАНОТО ВАЖНО

Четвъртък, 16 Април 2015 16:23
Печат ПДФ

Ново застрояване по Черноморието. Унищожаваме си пак природата, държавата се задейства чак когато се разшумя. Как може такова нещо, защо безобразие след безобразие се допуска – с тези рефрени големите телевизии охотно прегърнаха информацията за строеж на вилно селище в къмпинг „Юг” в залива Корал.

 

"НЕ!НОВИНИТЕ": БЕТОНЪТ В ЧЕРНОМОРСКИТЕ НИ КУРОРТИ Е ЛЕЧЕБЕН

Сряда, 15 Април 2015 17:24
Печат ПДФ

Публикуваме пародията на сайта "Не!Новините"  като принос към обществения дебат за строежите по българското Черноморие, избухнал с нова сила след сигнал на екозащитници за излетия бетон на къмпинг "Юг" и твърденията на МРРБ и МОСВ, че всичко е законно, а дюните, които се виждат на снимките, не са дюни.

 

ПЪТНИ ТАКСИ НИ ГОТВЯТ ГРЪЦКИТЕ ВЛАСТИ ЗА ЛЯТОТО

Петък, 10 Април 2015 16:06
Печат ПДФ

От началото на летния сезон тази година преминаващите българо - гръцката граница при гранично - пропускателния пункт Кулата - Промахон ще плащат пътна такса за ползването на автомагистралата, пише GRReporter. Касите са във финална фаза на изграждане и се намират на около два километра след гръцкия гранично-пропускателен пункт.

 

ПРЕМАХВАТ НЕЗАКОННИТЕ ОБЕКТИ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ ДО 15 МАЙ

Вторник, 07 Април 2015 17:41
Печат ПДФ

„Слънчев бряг” АД призова държавата да упражни правомощията си и спешно да предприеме мерки за премахване на незаконните павильони в комплекса. Дружеството иска проблемът да бъде окончателно решен и поставя срок за това – преди началото на активния туристически сезон.
„Настояваме до 15 май цялата процедура да бъде приключена, незаконните преместваеми обекти да бъдат описани, да бъде избрана фирма, която да ги премахне, до началото на активния туристически сезон алеите и зелените площи в комплекса да бъдат освободени от павилиони и сергии.

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
SPORTS MY MALL