You are here:   Начало Коментар
Магелан ИНФО - Коментари, анализи, прогнози, интервюта

ЧУЖДЕНЦИ НАПИРАТ ДА СЕ ЛЕКУВАТ У НАС

Вторник, 11 Август 2015 11:23
Печат ПДФ

 

С идването на лятото много българи от чужбина – студенти и работници, се връщат при семействата си. Освен че ще си починат, повечето от тях ще се възползват от сравнително евтините медицински услуги у нас и ще посетят или зъболекаря, за да си направят нова пломба, или друг специалист, за да бъдат изследвани на цени десетки пъти по-ниски от предлаганите на Запад.

 

БЪЛГАРИЯ И ТУРЦИЯ СИ ПОДЕЛЯТ 25 МЛН.ЕВРО ЗА ТУРИЗЪМ И ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Вторник, 28 Юли 2015 11:48
Печат ПДФ

България и Турция получават 25 млн. евро от Европейския съюз за сътрудничество в опазване на околната среда и устойчив туризъм. Защита на околната среда, запазване на природните и културните ценности и развитие на устойчив туризъм са основните приоритети на новата програма за трансгранично сътрудничество между България и Турция.

 

СТИГА ГЛУПОСТИ В BG ТУРИЗМА, ВИЖТЕ ГЪРКА, КОЙТО Е В КРИЗА

Понеделник, 20 Юли 2015 13:55
Печат ПДФ

“Гъливер” остави 31 деца и учителките им без хотел в чужбина и само заплахата на притеснени родители накара “пътешественика” да плати за нощувки, но не всичките. Преди това бе събрал по 1100 лв. от всяко дете.

Други баровци на плажовете от Равда до Несебър наредиха така умело и плътно платените шезлонги, че краката на летовниците да се топят във вълничките. Целта е крак на хора със собствени чадъри да не припари до "техния" плаж. Нищо, че половината от плажовете трябва да са безплатни.

 

ОТЛИВЪТ НА ТУРИСТИ И ПОЧВАТА МУ У НАС

Неделя, 12 Юли 2015 15:12
Печат ПДФ

Дюнерджийница в курорта Слънчев бряг. В широкия павилион се мотаят няколко младоци с приятна външност. "Още два дюнера ли трябва да правя? Аз защо не знам? Спиш ли? Сливи ли имаш в устата си ма и не ми казваш, че са се наредили тука още двама? Аааа, утре напускам..."

Караницата между персонала не стихва. Седиш и си чакаш реда тихо. Макар че в един момент ти дотяга, не можеш да напуснеш опашката. Платил си вече за вкусния дюнер, дали са ти касова бележка.

 

НИКОЛИНА АНГЕЛКОВА: ЧАКА НИ НАЙ-СЛАБИЯТ ТУРИСТИЧЕСКИ СЕЗОН

Понеделник, 06 Юли 2015 20:04
Печат ПДФ

Очаква ни най-слабият туристически сезон. И това беше ясно - след като се случи кризата в Русия и Украйна. Това заяви пред "Лице в лице" министърът на туризма Николина Ангелкова. Тя допълни, че бюджетът на ведомството за реклама е изключително малък и затова се предприемат мерки за активна рекламна кампания преди следващия туристически сезон.

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
skyvision