You are here:   Начало Още... Професионалист

ДА УЛЕСНИМ БИЗНЕСА СИ

Когато говорим за бизнес, неизменно се сещаме за управление на работни заплати, на човешки ресурси и личен състав. Тази задача въобще не лесна и в много случаи силно затруднява управителите на всички видове предприятия. Именно тук е мястото на компютърните специалисти да систематизират и оптимизират този вид дейност. Един такъв продукт е разработен от фирма Комерс Финанс АД като цялостна програма, без модули, с единни данни и пълен достъп до всички функции. Програмата осигурява автоматична връзка към счетоводството на интегрираната система за фирмено управление БИЗНЕС НАВИГАТОР.

 

МАГИЯТА НА РЕСТОРАНТИ VICTORIA

Ресторант Виктория - Цар ОсвободителЕдва ли има софиянец, който да не е похапвал с истинско удоволствие в някое от заведенията на веригата от ресторанти Victoria. Разбира се, всеки има своето любимо място, където се среща с колеги, приятели, бизнес партньори. Всички заведения от веригата се намират на удобни места. Ресторантът до Военния клуб на булевард “Цар Освободител” е в  идеалния център на големия град.  Лятната градина,  скрита зад клуб “Червило” и пазарчето за антики срещу черквата “Св. София” е любимо място не само за софиянци, но и за много чужденци. Дошли веднъж, те остават възхитени от околната неповторима атмосфера. В близост са “Света София” и “Александър Невски”, градинката пред Кристал. В топлите летни вечери тук трудно се открива свободно място. Затова чужденците правят своите резервации месец по-рано. Разбира се, във всеки сезон от годината това място е прекрасно. Менюто, е изключително богато. Невероятни салати, превъзходни пици, вкусни супи, какви ли не предястия, свински ребърца, картофи, печени на жар, телешки стекове и от една година насам- Chef’s menuta за всеки сезон. А десертите са повече от фантастични – палачинки с мед, тирамису,  италианска домашна торта.

 

ПРЕСТИЖНО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ХОТЕЛИЕРИ И МЕНИДЖЪРИ В ХОЛАНДСКИ УНИВЕРСИТЕТИ

Несъмнено отличната подготовка, доброто образование и международния опит са предимство за всеки, избрал кариера в сферата на туризма и хотелиерството. А когато става въпрос за образование мнозина веднага биха си спомнили за реномираните, ползващи се с дългогодишни традиции, швейцарски хотелиерски училища. Истината е, че подготовка на такова ниво, бъдещите хотелиери и мениджъри могат да получат и в Холандия. Висшето образование в Холандия се ползва със световна репутация заради високото си качество и достъпните такси за обучение. Според образователната система в страната,  висшите учебни заведения са два вида: университети с академична и  теоретична насоче-ност (research universities) и университети за приложни науки (universities of applied sciences) с подчер-тана ориентация към практиката.

 


Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
skyvision

Най-популярни

Повече информация: