You are here:   Начало
Настаняване Пирин
Настаняване Пирин

Банско | хотел Евелина Палас****

Неделя, 26 Декември 2010 19:21 Магелан Рецепция
Печат ПДФ

ХОТЕЛ ЕВЕЛИНА ПАЛАС****

Хотелски комплекс Евелина Палас е разположен на западния бряг на р. Глазне по основния път за начална станция на кабинковия лифт и на 500 м от центъра на града. Построен е в типичната за района на Банско архитектура и предлага на своите гости стилна и уютна атмосфера.

Последно променен на Неделя, 26 Декември 2010 19:23
 

Банско | хотел Панорама Резорт и СПА****

Неделя, 26 Декември 2010 18:51 Магелан Рецепция
Печат ПДФ

ХОТЕЛ ПАНОРАМА РЕЗОРТ & СПА****

Хотелският комплекс Панорама Ризорт се намира в местността "Св. Иван Рилски", само на 750 м. от лифта в Банско. Сгушен в подножието на Пирин планина, курортният град е атрактивен както през летния, така и през зимния сезон, предлагайки разнообразни условия за почивка и отдих.

 

Банско | хотел Белмонт***

Неделя, 26 Декември 2010 18:48 Магелан Рецепция
Печат ПДФ

АПАРТХОТЕЛ БЕЛМОНТ***

Апартхотел Белмонт е разположен на 5 мин пеша от кабинковия лифт и на 10 мин от центъра на град Банско. Белмонт предлага 74 напълно обзаведени луксозни апартаменти с прекрасна гледка към Пирин или Рила.

 

Банско | хотел Реденка Холидей Клуб****

Неделя, 26 Декември 2010 18:38 Магелан Рецепция
Печат ПДФ

АПАРТХОТЕЛ РЕДЕНКА ХОЛИДЕЙ КЛУБ****

Апартхотел Реденка Холидей Клуб е част от комплекса Реденка Голф и ски клуб, състоящ се от 2 хотела /Реденка палас и Реденка лодж/ и 25 вили. Хотелският комплекс се намира в красива местност с много дървета и зеленина допълнени с чист и свеж въздух и пълноводна река, преминаваща през единия му край.

 

Банско | хотел Бъндерица****

Неделя, 26 Декември 2010 18:30 Магелан Рецепция
Печат ПДФ

ХОТЕЛ БЪНДЕРИЦА****

Комплекс Бъндерица е изключително допълнение към традиционната банска култура. Намира се на 5 минути пеша от центъра на града и историческата му част и на 15 минути от начална станция на кабинковия лифт.

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL