You are here:   Начало Настаняване Родопи

Пампорово | хотел Елина***

ХОТЕЛ ЕЛИНА***

Хотел Елина се намира в курортен комплекс Пампорово и е отдалечен на около 300 метра от автогарата и на 800 м от центъра. Разположен е в гъста борова гора и осигурява спокойствие за пълноценна почивка. Хотел Елина разполага с 22 двойни, 5 тройни стаи, 5 луксозни и 3 стандартни апартамента.
 

Пампорово | хотел Елица**

хотел "Елица" **

Контакт:
к.к. Пампорово, Райковски ливади
тел: +359 309 58393
моб: +359 889 534411, +359 886 304666
е-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
www.elitza-bg.com
 

Пампорово | хотел Замъкът***

АПАРТХОТЕЛ ЗАМЪКЪТ***

Комплекс Замъкът е нов апартаментен комплекс, състоящ се от две сгради - Замък 1 и Замък 3. Разположен е на 10 метра от намиращата се наблизо ски писта, в непосредствена близост до станция Студенец, която е отправна точка за всички лифтове и ски влекове. Намира се само на един километър от центъра на курорта и в непосредствена близост до главният път Пловдив - Смолян. Комплексът е идеално място за зимен ски туризъм, летен планински туризъм, спорт и развлечения, фирмени срещи и тиймбилдинг.
 

Пампорово | хотел Зора***

хотел "Зора" ***

Контакт:
к.к. Пампорово
тел: +359 309 58120, +359 309 58121
факс: +359 309 58139
е-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
www.hzora.hit.bg
 

Пампорово | хотел Ива и Елена***

БУТИКОВ ХОТЕЛ ИВА И ЕЛЕНА***

Бутиковият хотел Ива и Елена е разположен в североизточното подножие на връх Снежанка, в центъра на курорта Пампорово, в непосредствена близост до ски лифт и ски писти "Студенец". Над хотела е връх Снежанка с телевизионната кула, а на югоизток е връх Мургавец. В близост до хотела има три лифта, към връх Снежанка, към автогарата и към местностите Ардашлъ и Малина.
 

Пампорово | хотел Малина Резиденс*** | Резервирай!

ХОТЕЛ МАЛИНА РЕЗИДЕНС***

Хотел Малина Резиденс, открит през 2005 г. и разположен в непосредствена близост до вилно селище Малина и ски пистите в курортен комплекс Пампорово предлага чудесни условия за релаксация, забавление и спорт както през снежния зимен сезон, така и през слънчевото зелено лято.
 

Пампорово | хотел Манастира3*** | Резервирай!

АПАРТХОТЕЛ МАНАСТИРА 3***

Апартаментен комплекс "Манастира 3" се намира точно до начална лифтова станция "Студенец". Комплексът е построен през 2006 година. Трите сгради са изградени в стила на традиционната българска архитектура. "Манастира 3" празполага с апартаменти с една и две спални.
 

Пампорово | хотел Маркони***

семеен хотел "Маркони" ***

Контакт:
к.к. Пампорово
тел: +359 309 58531, +359 309 58532
факс: +359 309 58391
е-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
www.markony.com
 

Пампорово | хотел Мериан***

ХОТЕЛ МЕРИАН***

Хотел Мериан се намира в самия център на ски курорта Пампорово. Той впечатлява туристите с интересния си архитектурен облик, вплитащ в себе си традиционен български стил със съвременни интериорни виждания и решения. На своите гости 5-етажният хотел Мериан предлага настаняване в следните помещения: 4 двойни стаи със спални, 11 двойни стаи с отделни легла, 1 студио с джакузи, 5 апартамента с джакузи.
 

Пампорово | хотел Мургавец**** | Резервирай!

ГРАНД ХОТЕЛ МУРГАВЕЦ****

Гранд Хотел Мургавец е разположен в центъра на курорта Пампорово. Изцяло е реновиран през 2002г. Хотелът работи целогодишно и предлага отлични възможности за отдих, спорт, туризъм, провеждане на бизнес срещи, семинари и фирмени тържества.
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL