You are here:   Начало Списание Редакционни Излезе от печат пилотния брой на списание МАГЕЛАН

Излезе от печат пилотния брой на списание МАГЕЛАН

Печат ПДФ

Уважаеми читатели,

Този брой на списание МАГЕЛАН е резултат от усърдната работа на целия редакционен екип. Надявам се в него да откриете това, което Ви интересува. Подготвили сме актуална информация и цени за зимна почивка във водещите ни ски курорти – Банско, Боровец и Пампорово. Знаем, че не малка част от запалените по зимните спортове, обичат Австрия. Затова не сме пропуснали да Ви запознаем и с някои австрийски предложения.

За всички читатели, които вече мислят и планират лятната си почивка, сме подготвили специални страници за предстоящия сезон за най-популярния сред българите турски курорт – Анталия. За следващия брой (април, 2012 г.) сме оставили останалите турски курорти, Гърция и, разбира се, България.

Не сме пропуснали и почитателите на екскурзии и кратки – уикенд почивки. Можете да се запознаете с най-популярните екскурзии на нашия пазар с кратка информация и цени за тях. Уикенд офертите са актуализирани непосредствено преди редакционното приключване на броя, за да бъдат актуални поне до следващото издание.


Искам да изкажа специални благодарности от името на цялата колегия на нашите партньори от ХУЛИЯ ТУРС, без които таблиците с ценовите предложения нямаше да достигнат до Вас. На нашите колеги и партньори туроператори, които предоставяха своевременно всички промени и актуализации в цените си до приключване на броя. На австрийските ни колеги хотелиери, без чието съдействие нямаше да можем да подготвим специалната секция за Австрия.

И не на последно място – благодарим на проф. Михаил Констанинов – нашият консултант, който ни оказа голяма помощ и съдействие от идеята за този проект до неговата крайна реализация. Тук е мястото да благодарим и на нашия спонсор – Агенция за прогнози и анализи.

Надявам се изданието да Ви бъде не само интересно, но и полезно.

Скъпи читатели, не се притеснявайте да изпращате ваши запитвания, коментари, предложения и критики на редакционния ни адрес или на нашия редакционен e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

Ваклина Тодорова
главен редактор

 

 

Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
SPORTS MY MALL

Най-популярни

Препоръчано: