You are here:   Начало Още... Въпроси и отговори ОБИКОЛКА НА ЧУДЕСАТА НА БАЛКАНИТЕ

ОБИКОЛКА НА ЧУДЕСАТА НА БАЛКАНИТЕ

Председателите на хотелиерски асоциации от Македония, Сърбия, Косово, Албания и България се обединиха около идеята за избор на туристически Чудеса на Балканите. Това стана по време на среща по повод обявяването на Хисаря за СПА резиденция на Балканите. Хотелиери, ресторантьори и туроператори от балканските страни имат намерение да обединят сили около развитието на исторически и културен туризъм в региона.
Първите чужденци, които ще поемат по балканския туристически маршрут са холандци, белгийци и жители на Люксембург. За седем дни те ще посетят забележителности в Македония, България, Косово, Сърбия и Албания.

Съвместният туристически продукт на балканските страни ще бъде привлекателен за туристи от Япония, Китай, САЩ, Германия и Англия, прогнозират представители на туристически бранш от Балканите. Визовият режим с Косово е единствената трудност при реализирането на съвместния балкански туристически продукт.

източник: Стандарт

Добави коментар

Използвайте кирилица. Спазвайте добрия тон на коментарите. В противен случай може да не видите това, което сте написали.

Защитен код
Обнови

Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
SPORTS MY MALL

Повече информация: