You are here:   Начало Още... Въпроси и отговори ОБИКОЛКА НА ЧУДЕСАТА НА БАЛКАНИТЕ

ОБИКОЛКА НА ЧУДЕСАТА НА БАЛКАНИТЕ

Председателите на хотелиерски асоциации от Македония, Сърбия, Косово, Албания и България се обединиха около идеята за избор на туристически Чудеса на Балканите. Това стана по време на среща по повод обявяването на Хисаря за СПА резиденция на Балканите. Хотелиери, ресторантьори и туроператори от балканските страни имат намерение да обединят сили около развитието на исторически и културен туризъм в региона.
Първите чужденци, които ще поемат по балканския туристически маршрут са холандци, белгийци и жители на Люксембург. За седем дни те ще посетят забележителности в Македония, България, Косово, Сърбия и Албания.

Съвместният туристически продукт на балканските страни ще бъде привлекателен за туристи от Япония, Китай, САЩ, Германия и Англия, прогнозират представители на туристически бранш от Балканите. Визовият режим с Косово е единствената трудност при реализирането на съвместния балкански туристически продукт.

източник: Стандарт

Добави коментар

Използвайте кирилица. Спазвайте добрия тон на коментарите. В противен случай може да не видите това, което сте написали.

Защитен код
Обнови

Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
skyvision

Повече информация: