You are here:   Начало Настаняване Южно черноморие Китен | хотел Чиплаков***

Китен | хотел Чиплаков***

хотел "Чиплаков" ***

Контакт:
гр. Китен
ул. "Приморска" 2
тел. +359 550 36849
моб: +359 886 700388, +359 886 700043
www.chiplakoff.com

Коментари  

 
+1 #3 Костадин Атанасов 2016-08-13 22:50
За вечеря преобладават евтини кебапчета и диня, която честно казано повечето пъти имаше по малко слуз по нея, което подсказва че е от най пресните.Относно стайте – доста мръсни още при самото настаняване.В цялата стая имаше само един контакт.Банята не е в особено добро състояние.Кранчета бяха леко развалени, а тавана боядисан върху мухала от миналата година.Хладилника отвратително мръсен, чак не ти се иска да слагаш нищо вътре.В стаята имаше две лампи една от който естествено не работеше.
Ако уважавате себе си и семейството и искате да изкарате приятна почивка на морето не ходете в хотел Чиплакофф !!!
 
 
+1 #2 Костадин Атанасов 2016-08-13 22:49
Предлага Wi-Fi който не можеш да го намериш никъде освен ако не седнеш под рутера.Навсякъде в офертите пише, че има рум сървиз, но и това е измама.Персонала е под всякаква критика.Нагли и без никакво елементарно възпитание.Постоянни кавги и заяждания с гостите на хотела.За закуска и вечеря се чака по около 40 минути за да ти сервират.Закуската е предимно от кремвирши и кашкавал нарязан на толкова тънко, че не можеш да го вдигнеш от чинията.
 
 
+1 #1 Костадин Атанасов 2016-08-13 22:47
Некоректно отношение на собственика на хотела.Лъжите му започват още по телефона , за да те накара да дойдеш на място.Много отзивчив до момента в който ти вземе парите и след това започва да се кара с клиентите и да се държи така все едно всеки един му е длъжен.Лъже най нагло хората в очите и не спазва обещания който е дал.Просташки груб със всички.Предлага охраняем паркинг за клиентите, който нито се охранява, а на всичкото отгоре е и платен.
 

Добави коментар

Използвайте кирилица. Спазвайте добрия тон на коментарите. В противен случай може да не видите това, което сте написали.

Защитен код
Обнови