You are here:   Начало Новини Новини туризъм чужбина НЯКОЛКО НЕЩА, КОИТО СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ХОТЕЛИ НЕ ИСКАТ ДА ЗНАЕТЕ

НЯКОЛКО НЕЩА, КОИТО СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ХОТЕЛИ НЕ ИСКАТ ДА ЗНАЕТЕ

Петък, 28 Октомври 2016 17:41 Новини туризъм чужбина

Очакванията на всеки нормален човек при престоя му в хотел включват чисти чаршафи и чисти хавлиени кърпи. Оказва се обаче, че далеч не всички хотели в действителност предлагат тези „екстри“.
Пред сайта за онлайн проучвания Quora анонимни собственици на места за настаняване споделят тайните, които никога не биха разкрили на клиентите си.

1. Одеялата вероятно са мръсни

Ако хотелът ви е е хубав, чаршафите все пак вероятно са чисти. Одеялата обаче се перат много рядко, дори в скъпите хотели. Ако ви е неприятна мисълта, че одеялата са се докосвали до кожата на десетки непознати, по-добре ги приберете в гардероба.

2. Не използвайте дървената поставка за багаж

Дървениците са проблем за повече хотели, отколкото предполагате. Ако поставите багажа си на дървена поставка, те могат да пропълзят в него и да си ги отнесете вкъщи. Вместо това оставете куфара си на земята.

3. Цената на стаите се определя от това колко е струвало построяването им

Правилото е – за всеки 1000 долара, отишли за постояването на хотелска стая, към цената ѝ за една нощувка се добавя 1 долар. Ако например е изградена за 300 000, ще плащате по 300 долара на вечер.

4. Сешоарът в банята е най-мръсното нещо

Това е една от вещите, които камериерките никога почти никога не се сещат да почистят. След това се нареждат дистанционното на телевизора и ключът за лампата.

5. Мини баровете са на загуба

Храните и напитките там са с възможно най-завишени цени, но хотелите не печелят от мини баровете, тъй като много малко хора ги ползват.

6. Внимавайте с кърпите

Ако имате и най-малко съмнение за чистотата на хавлиените кърпи – например струва ви се, че не са сложени на правилното място, не са сгънати добре и т.н., поискайте смяна. Ще се учудите в колко много хотели хигиената не е на висота.

източник: expert.bg

Добави коментар

Използвайте кирилица. Спазвайте добрия тон на коментарите. В противен случай може да не видите това, което сте написали.

Защитен код
Обнови

Настаняване

зададените параметри не отговарят на нито един обект или все още няма добавени обекти


Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
skyvision

Най-популярни