You are here:   Начало Новини Любопитно! ИМЕНИЕТО НА МЕЧТИТЕ! С АКВАПАРК, БОУЛИНГ... И ЦЕНА ОТ $32 МЛН.

ИМЕНИЕТО НА МЕЧТИТЕ! С АКВАПАРК, БОУЛИНГ... И ЦЕНА ОТ $32 МЛН.

Събота, 22 Октомври 2016 17:08 Любопитно!

Наскоро тексаски мултимилионер пусна за продан своето имение-мечта. Малкият дворец направо е излязал от перото на някой съвременен Андерсен. Модерният замък е разгърнат върху огромен парцел, като сградата му се разклонява на две самостоятелни крила, свързани с топла връзка. Замъкът е издигнат на три етажа, като има и един подземен.

В тях са поместени 8 спални, 18 бани, разкошно фоайе, няколко всекидневни, кухня, ултра луксозна трапезария, музикална зала, личен кабинет, мащабна гардеробна, изба в подземието.

За забавлението на собствениците са предвидени множество атракциони, сред които зала за покер и билярд с мокър бар, боулинг алея, личен аквапарк, батути, тенис корт, закрита зала за баскетбол и малък фитнес салон. Гаражът на това огромно чудо може спокойно да побере 10 автомобила.

Цената на този колосален имот възлиза на 32 347 000 долара.

Какво ли е да живееш в този лабиринт от класически и модернистичен интериор? Коментар от собствениците надали ще получим, защото те не желаят да разкриват имената си. Остава само да си представим ежедневието им...

Господарят се събужда към 8 сутринта, напуска леглото с балдахин и измива очи в грамадната си баня. Сетне слиза по витата стълба към луксозната си кухня, в която икономът вече е сварил чашка кафе. Тексаският мултимилионер моли прислугата да отнесе кафето в кабинета му, където сред мебели от махагон и стари книги чака работа за трима.

След час-два децата вече са напуснали леглата си с летящ старт. Майка им ги гони със закуската, а те се правят на разсеяни, тичайки към петте водни парзалки на огромния басейн с изкуствена река. Госпожата вдига ръце, поверява децата си на гледачката и тръгва към гардеробната, за да се подготви за среща с приятелки.

Към 12 часа пристигат няколко луксозни коли, които спират пред парадния вход. От тях слизат две красиви дами. Те биват поканени в градината, където Госпожата вече ги чака.

Мадам пие портокалов сок от висока кристална чаша и се радва на децата си, които се пързалят и пръскат с вода...

Кой знае, може би това наистина се е случвало?

Междувременно, докато бистрим историята на тексаското имение, можем да разгледаме неговия интериор.

Единствената дума, която може да разкаже за вътрешността на съвременния замък, е класа. Стаите, които се разграничават от модерните забавления, са обагрени с четката на класическите стилове. В тях са вложени сложни мебели от масивно дърво, ламперии и вълнуващи окачени тавани с много орнаменти. Дворецът съблюдава вечната интериорна комбинация от камък и дърво.

Този дом е строен за истински аристократи, които видимо имат отношение към изчистените форми на изкуството. Е, има и малко кич – фоайето, трапезарията и още някои помещения са откровено претруфени, но това е минусът на класическите стилове. Да му мисли, който чисти.

източник: Днес бг

Добави коментар

Използвайте кирилица. Спазвайте добрия тон на коментарите. В противен случай може да не видите това, което сте написали.

Защитен код
Обнови

Настаняване

зададените параметри не отговарят на нито един обект или все още няма добавени обекти


Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
SPORTS MY MALL

Най-популярни