You are here:   Начало Новини Новини туризъм чужбина Turkish Airlines ЛЕТИ ДВУПОСОЧНО ОТ СОФИЯ ДО ИСТАНБУЛ ЗА 109 ЕВРО

Turkish Airlines ЛЕТИ ДВУПОСОЧНО ОТ СОФИЯ ДО ИСТАНБУЛ ЗА 109 ЕВРО

Четвъртък, 20 Октомври 2016 20:05 Новини туризъм чужбина

Aвиокомпания Turkish Airlines предлага двупосочен билет с включени летищни такси от София до Истанбул само за 109 евро. Промоцията е валидна до 30 ноември 2016 година. Само за един час полет може да стигнете от българската столица до космополитния Истанбул и да си подарите едно запомнящо се пътуване до един от най-красивите градове в света.

Империя на два континента и две морета Истанбул е историческото и културно сърце на страната. Цветовете на различни епохи, съчетани с модерни технологии – турският град е сред малкото места по света, в които миналото се преплита с настоящето. Специалното предложение на Turkish Airlines може да ви потопи в космополитния град само за 109 евро в двете посоки.

Член на „Стар Алианс”, днес Turkish Airlines са 4-звезднa авиокомпания, разполагаща с флот от 334 самолета (пътнически и товарни), с полети до 291 дестинации по целия свят – 242 международни и 49 вътрешни линии.

Според проучването на Скайтракс за 2016 година Turkish Airlines са избрани за "Най-добра авиокомпания в Европа" за шести път и "Най-добра авиокомпания в Южна Европа" за осми пореден път.  Компанията е отличена със световната награда „Най-добро обслужване на полети в икономична класа” през 2010 г., 2013 г. и 2014 г.

Turkish Airlines са наградени с още отличия  за „Най-добро обслужване в бизнес класа”, „ Най-добра храна в бизнес класа ” и „Най-добър бизнес салон за пътници в бизнес класа”.

През изминалата година компанията отново получи световната награда за „Най-добра храна в бизнес класа ”, а през тази година е отличена и с приз за „Най-добро обслужване на полетите в бизнес класа”.

Turkish Airlines предлага изключително изгодни цени и до други държави. За актуалните промоции и оферти може да научите повече на сайта www.turkishairlines.com


източник: economic.bg

Добави коментар

Използвайте кирилица. Спазвайте добрия тон на коментарите. В противен случай може да не видите това, което сте написали.

Защитен код
Обнови

Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
SPORTS MY MALL

Най-популярни