You are here:   Начало Коментар Коментар ПРЕСТИЖНА НАГРАДА НА ХОЛДИНГ "ВИКТОРИЯ ГРУП"

ПРЕСТИЖНА НАГРАДА НА ХОЛДИНГ "ВИКТОРИЯ ГРУП"

Сряда, 28 Септември 2016 20:46 Коментари, анализи, интервюта
Печат ПДФ

Mass Media International и Специализиран комитет от 6-тата бизнес конференция "Туризъм в Югоизточна Европа - SEET 2016" избра лауреатите за тази година. Наградата " Brand Leader 2016 " е предназначена за най-известните фирми, институции и медии, които имат непрекъснат растеж и иновативни стратегии, по-високи стандарти и спомагат за подобряване на пазара, като по този начин дават изключителен принос за популяризирането на икономическия потенциал, както и създаването на конкурентно пазарно изображение на региона.

Тази година честта да се окичи с отличието "Brand Leader Award 2016" се падна на холдингът "Виктория Груп", който има хотели в гр. Пловдив ( хотел "Марица" ), Пампорово ( хотел "Пампорово") ваканционно селище "Елените" и перлата в короната - хотел "Маринела" в София.

Форумът е разделен на няколко панела, включващи конференция по различни теми засягащи международния туризъм, Б2Б срещи с бъдещи и настоящи партньори, фирмени презентации и награждаване на най -сериозните в бранша компании.

Освен връчването на престижните награди, тази среща засяга широк спектър от проблеми, заплахи, добри практики и иновации в туризма. На форума присъстват много правителствени и неправителствени организации и официални лица - министри и зам. министри от Сърбия, Хърватия, Македония, Черна Гора, делегати и представители на сектора от повече от 20 държави.

източник: www.dotbg.bg

Добави коментар

Използвайте кирилица. Спазвайте добрия тон на коментарите. В противен случай може да не видите това, което сте написали.

Защитен код
Обнови

Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
SPORTS MY MALL