You are here:   Начало Новини Новини туризъм България ЛОВЦИ И РИБАРИ БЛОКИРАХА УЛИЦИТЕ НА НЕСЕБЪР

ЛОВЦИ И РИБАРИ БЛОКИРАХА УЛИЦИТЕ НА НЕСЕБЪР

Сряда, 28 Септември 2016 18:22 Новини туризъм България

Ловци и рибари блокираха  улиците на Несебър. Те протестират срещу директора на Горското стопанство, защото нарушавал правата им да ловуват свободно. И настояват за оставката му. Близо 200 мъже от Несебър и Поморие проведоха протестно шествие по улиците на града с искане директорът на стопанството да подаде оставка заради това, че нарушава правата им да ловуват свободно. Протестиращите обясниха, че представляват 1200 души от няколко дружинки в Несебър и Поморие.

"Спрени са  лововете, отказва се по всякакъв начин абсолютно всички административни пречки, които може  да ни бъдат създадени от господин Мандулев са ни създадени", коментира Иван Вангелов, председател на ловно-рибарско дружество. 

Самият Димитър Мандулев, който се появи по време на протеста, отрече обвиненията в самоуправство.

"Интерес за моята оставка имат тези, които искат да ловуват неправилно и искат само да ползват само. Тези, които искат само да ползват, без да стопанисват", коментира той.

Ловците предупредиха, че ако министерството не се намеси в  конфликта ще направят палатков лагер пред сградата на Горското в Несебър.

източник: Нова тв

Добави коментар

Използвайте кирилица. Спазвайте добрия тон на коментарите. В противен случай може да не видите това, което сте написали.

Защитен код
Обнови

Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
SPORTS MY MALL

Най-популярни