You are here:   Начало Новини Новини туризъм чужбина "ЮБЕР" ЗА ЧАСТНИ САМОЛЕТИ ЗАПОЧНА РАБОТА И В ЕВРОПА

"ЮБЕР" ЗА ЧАСТНИ САМОЛЕТИ ЗАПОЧНА РАБОТА И В ЕВРОПА

Четвъртък, 24 Март 2016 14:49 Новини туризъм чужбина

Приложение за мобилен телефон, определено като „Юбер“ за частни самолети, започна да предлага своите услуги и в Европа, пише британският в. „Телеграф“. То ще позволява на желаещи да ползват празни места на луксозни частни самолети между градовете Лондон, Париж и Женева. През май ще бъде открита и линия до Ница , а в края на годината и до Москва.

Приложението „JetSmarter“ може да се ползва в САЩ от 2013 г., но едва сега идва на европейска почва. В него може да бъде закупен билет за шестместен самолет „Citation“ CJ3, тръгващ от Лондон за Париж в осем часа сутринта днес, за сумата от 749 долара. Полет от Великобритания до Женева пък струва 999 долара.

Билет за осемместен самолет с курс между Лос Анджелис и Сан Франциско пък струва 599 долара. Полет между Ню Йорк и Чикаго с новото приложение може да струва 1599 долара, а между Сан Франциско и Ню Йорк – 4990 долара.

„JetSmarter“ позволява на пътниците да запазят място, като пратят при тръгването си, или направо да платят членство на стойност 9000 долара и да пътуват неограничен брой пъти.

Приложението също така предоставя и чартърни услуги, което позволява на желаещи да запазят и цял полет на неизползвани частни самолети. До сега приложението е изтеглено от 15 000 души само във Великобритания, а в световен мащаб броят на потребителите, които заплащат за услуги чрез него, се увеличава двойно на всеки три месеца.

източник: БГНЕС

Добави коментар

Използвайте кирилица. Спазвайте добрия тон на коментарите. В противен случай може да не видите това, което сте написали.

Защитен код
Обнови

Настаняване

зададените параметри не отговарят на нито един обект или все още няма добавени обекти


Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
skyvision

Най-популярни