You are here:   Начало Новини Новини туризъм България БАНСКО ОРГАНИЗИРА БЕЗПЛАТНА КИНОПАНОРАМА

БАНСКО ОРГАНИЗИРА БЕЗПЛАТНА КИНОПАНОРАМА

Понеделник, 22 Февруари 2016 22:34 Новини туризъм България

На 25, 26 и 27 февруари, от 18.00 часа, в киносалона на Посетителския информационен център в курортния град Банско, ще бъдат прожектирани едни от най-добрите филми за зимни спортове – спускания на олимпийско ниво, наситен с адреналин фрийрайд, скикайт и смразяващи линии. Това съобщиха от пресцентъра на Община Банско.

Организаторите от община Банско и сдружение “Международен фестивал на планинарския филм” са подготвили програмата, която ще включва 12 филма от Австрия, Италия, Франция, Съединените щати и Аржентина.

Публиката ще може да се наслади на невероятни места за ски и сноуборд като Курилските острови в Тихия океан (Руската федерация), Гренландия, Скалистите планини в Северна Америка и Алпите.

Ще бъде представен и филм за легендарния Лео Гасперл – най-добрият скиор в света до Втората световна война, тренирал първи италианските скиори от националния тим. Освен това ще има и скиорски кадри в Андите – чак от началото от 30-те години на XXвек, монтирани във филма „Песен, изгубена в снеговете“.

Входът за всички прожекции ще бъде свободен.

източник: actualno.com

Добави коментар

Използвайте кирилица. Спазвайте добрия тон на коментарите. В противен случай може да не видите това, което сте написали.

Защитен код
Обнови

Настаняване

Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
skyvision

Най-популярни