You are here:   Начало Коментар Коментар УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЕ РАЗБРАХА ЗА ВТОРИ ЛИФТ В БАНСКО

УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЕ РАЗБРАХА ЗА ВТОРИ ЛИФТ В БАНСКО

Сряда, 10 Февруари 2016 16:20 Коментари, анализи, интервюта
Печат ПДФ

Партиите от управляващата коалиция одобриха строителството на втори лифт в Банско, съобщава БНР. По настояване на съпредседателя на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов Съветът за развитие, в който влизат лидерите на парламентарни групи и председателите на партиите, днес е разгледал точката за строителството на втория лифт. След като година партиите мълчаха, сега ще се действа, обяви председателят на Съвета Румяна Бъчварова.  "Единствено от Реформаторския блок се въздържаха, за да могат да съгласуват положителната си позиция със своите политически партньори. Това е едно решение, което МОСВ трябваше да вземе", посочи министърът.

"Отлагано беше заради възражения без аргументация. Ние една година очаквахме становища и от Реформаторския блок, и от останалите партньори, които не получихме, затова просто закъсняваме със сроковете, в които министерството трябва да изпълни своите задължения", обясни тя.

източник: Вести бг

Добави коментар

Използвайте кирилица. Спазвайте добрия тон на коментарите. В противен случай може да не видите това, което сте написали.

Защитен код
Обнови

Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
SPORTS MY MALL