You are here:   Начало Новини Новини туризъм чужбина РУМЪНИЯ ИСКА ДА ПРИВЛЕЧЕ ПОВЕЧЕ РУСКИ ТУРИСТИ

РУМЪНИЯ ИСКА ДА ПРИВЛЕЧЕ ПОВЕЧЕ РУСКИ ТУРИСТИ

Събота, 30 Януари 2016 11:15 Новини туризъм чужбина

Представители на няколко румънски туристически агенции и на Националната агенция по туризъм са на посещение в Москва, за да представят на местните туроператори оферти за почивка на румънските плажове, съобщава в. "Адевърул". Румъния предлага на руските туристи почивки на черноморското крайбрежие и в делтата на река Дунав, както и обиколки на историческите области Буковина и Марамуреш.

Румънските туристически агенции ще представят на руснаците и потенциала на румънския балнеотуризъм, в който бяха направени големи инвестиции през последните години. Офертите ще чуят над 100 руски туристически агенции.

Председателят на Националната асоциация на туристическите агенции в Румъния Аурелиан Марин заяви, че голямото предизвикателство е броят от 30 000 руски туристи в Румъния миналата година да нарасне значително, започвайки още от тази година. По думите му основният продукт, търсен от руските туристи, е пакетът "ол инклузив", който предлагат дестинации като България и Турция.

Представители на Асоциацията "Крайбрежие-Делта на Дунав" са имали вече контакти с основни туроператори в Русия и са започнали преговори за въвеждане на чартърни линии от големите индустриални центрове в Русия към румънското черноморско крайбрежие.

Един от най-големите руски туроператори - KMP Group, е проявил интерес към пакети за ВИП туристи в 4- и 5-звездни хотели в Румъния, посочва "Адевърул".

източник: Днес бг

Добави коментар

Използвайте кирилица. Спазвайте добрия тон на коментарите. В противен случай може да не видите това, което сте написали.

Защитен код
Обнови

Настаняване

зададените параметри не отговарят на нито един обект или все още няма добавени обекти


Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
SPORTS MY MALL

Най-популярни