You are here:   Начало Новини Любопитно! КАСПЪР? МЪГЛА? СМЪРТТА? МИСТЕРИОЗНАТА СНИМКА

КАСПЪР? МЪГЛА? СМЪРТТА? МИСТЕРИОЗНАТА СНИМКА

Четвъртък, 28 Януари 2016 13:43 Любопитно!

48-годишният Дийн Джонсън се запътил към гробищата в Девънтри с камера в ръка и една цел - да докаже, че духове не съществуват. Само че запечатал кадри на нещо, което изглежда точно като дух. Някои описват фигурата като Смъртта, други с неопределеното "Грим", за трети това си е просто игра на светлината.

Самият Джонсън признава: "Беше странно, но все още не вярвам в духове!".

"Не очаквах да видя нещо - бях заснел доста снимки от цялото гробище и тогава се появи това", обяснява Джонсън пред "Daily Mail".

Било студено, но не и мъгливо и шофьорът на камиона признава, че можел да види дъха си. Но това на снимката било нещо друго.

"Това е една от най-ясните снимки, които съм правил през живота си и не мога да си обясня какво е на нея", казва той.

Мъжът спрял да вярва в духове след смъртта на брат си.

"Бях отчаян да разбера дали духовете съществуват и започнах да чета такива книги. Но през годините съм бил на стотици "обитавани" места и в 95% от случаите можете да обясните странните неща на снимките - просто е въпрос на убеждение", смята Джонсън.

За сметка на това потребители в интернет се надпреварват да описват фигурите на снимките - мъж, възседнал кон, или пък качулата фигура. А дали е дух? Въпрос на възприятие!

източник: Днес бг

Добави коментар

Използвайте кирилица. Спазвайте добрия тон на коментарите. В противен случай може да не видите това, което сте написали.

Защитен код
Обнови

Настаняване

зададените параметри не отговарят на нито един обект или все още няма добавени обекти


Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
SPORTS MY MALL

Най-популярни