You are here:   Начало Новини Любопитно! НА КОЛЕДА ЩЕ ИМА ФЕНОМЕНАЛНА СТУДЕНА ЛУНА

НА КОЛЕДА ЩЕ ИМА ФЕНОМЕНАЛНА СТУДЕНА ЛУНА

Вторник, 22 Декември 2015 12:23 Любопитно!

Последното пълнолуние ще се появи на Коледа, която се празнува на 25 декември по Григорианския календар. Това е голяма рядкост, затова се препоръчва, че този феномен не е за изпускане.  Именно Коледната луна ще се появи с първия здрач и ще свети в пълен блясък до изгрева на слънцето.

Заради студените декемврийска дни, наричат още и Храстова и Студена луна, а защото това че е била под въпрос последната пълна луна в годината, известна е и като Дълга лунна нощ.

Пълнолуние нас може да ни донесе и много положителни резултати, ако използваме молитви, медитация, дори и процеса на лечение.

Такава енергия в пространството можем можем да я използваме или конструктивен или деструктивен начин, а това зависи само от нас.

На пълнолуние след народното вярване трябва да се направи ритуал за привличане на пари . Има много вярвания, свързани с Луната и нейните фази. Смята се, че човек ще се сдобие с неочаквани пари, ако излезе навън през пълнолуние, а след това отвори портфейла и девет пъти каже: "Луна, напълни ми портфейла". В рамките на няколко дни се смята, че човекът ще се сдобие с неочаквана сума пари.

Старите народи вярвали, че Луната се състои от сребро и злато и има силата да привлича пари.

Този феномен последен път е забелязан во1977 г., а няма да се повтаря до 2034 година, предупреждава НАСА, затова се възползвайте от възможността и се наслаждавайте на рядкото явление. Намислете си желание, затворите очи и очаквайте то да ви се сбъдне!

източник: БЛИЦ

Добави коментар

Използвайте кирилица. Спазвайте добрия тон на коментарите. В противен случай може да не видите това, което сте написали.

Защитен код
Обнови

Настаняване

зададените параметри не отговарят на нито един обект или все още няма добавени обекти


Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
SPORTS MY MALL

Най-популярни