You are here:   Начало Новини Любопитно! МЪЖ ЗАСНЕ СРЕЩАТА СИ С ПРИЗРАК НА ДЕТЕ

МЪЖ ЗАСНЕ СРЕЩАТА СИ С ПРИЗРАК НА ДЕТЕ

Четвъртък, 17 Декември 2015 17:50 Любопитно!

Японец качи в интернет уникално видео от реалната си среща с легендарен призрак на дете, Според легендата, привидението, известно в японския фолклор като дзасики-вараси, носи в дома, в който се появява щастие и успех на семейството. Авторът на видеото е уверен, че той е имал късмета да заснеме именно този знаменит детски призрак, съобщава The Daily Mail.

На кадрите се вижда как фигура на дете внезапно се появява в хола. След това се приближава до камината и изчезва. След няколко секунди привидението отново се появява, но от другата страна на стаята, стои пак няколко секунди пред огъня и отново изчезва.

Видеото от срещата си с призрака на детето мъжът качва на страницата си във Фейсбук. Само за денонощие клипчето е видяно от хиляди хора. Повечето от тях също смятат, че на кадрите се вижда призрака на дете.

"Ако това действително е знаменитият дух дзасики-вараси, то на стопанина на дома, където той се е появил, много му е провървяло. Според легендата, това привидение ще позлати този дом", пише интернет потребител.

Разбира се, има и скептици, според които видеото е просто умел монтаж.

източник: Пик бг

Добави коментар

Използвайте кирилица. Спазвайте добрия тон на коментарите. В противен случай може да не видите това, което сте написали.

Защитен код
Обнови

Настаняване

зададените параметри не отговарят на нито един обект или все още няма добавени обекти


Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
SPORTS MY MALL

Най-популярни