You are here:   Начало Новини Новини туризъм България ДЕЦАТА КАРАТ ЗА ЛЕВЧЕ В БАНСКО

ДЕЦАТА КАРАТ ЗА ЛЕВЧЕ В БАНСКО

Четвъртък, 17 Декември 2015 16:15 Новини туризъм България

Дневните лифт картите за деца до 7 г в Банско вече ще са с цена от 1 лв. Новината съобщи Иван Обрейков, маркетинг директорът на "Юлен", концесионер на ски зоната. За да ползват съоръженията в курорта малчуганите ще трябва задължително да са с придружител (родител или друг възрастен).

Новост са и фамилните карти, които пускат за сезон 2015/16, като отстъпката при 3 членно семейство е 30%. Курортът пуска и още много атрактивни предложения за лифт карти.

Ски зоната ще посрещне новия сезон с 400 оръдия за технологичен сняг, които покриват 95% от всички писти.

Главният мениджър на "Кемпински хотел Гранд Арена Банско" Карстен Зойберт обяви, че за него и екипът на хотела е радост да споделят триумфа като ски хотел №1 в България заедно с курорта Банско, който също получи в Кицбюел приза за зимен курорт №1 в България за трета поредна година.

"Вярвам, че тези две награди затвърждават позициите, както на хотела, така и на дестинацията като лидери в предлагането на първокласни ски изживявания и качествено обслужване на световно ниво, заяви главния мениджър на "Кемпински" в Банско.

Хотелът от този сезон ще има и нов главен готвач - Карстен Рабе, който е с 20-годишен международен опит в петзвездни хотели и ресторанти. Хотелът очаква  сезона с новия си апрес-ски бар "Ла Веранда".

източник: standartnews.com

Добави коментар

Използвайте кирилица. Спазвайте добрия тон на коментарите. В противен случай може да не видите това, което сте написали.

Защитен код
Обнови

Настаняване

Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
skyvision

Най-популярни