You are here:   Начало Новини Новини туризъм България ДЕЦАТА КАРАТ ЗА ЛЕВЧЕ В БАНСКО

ДЕЦАТА КАРАТ ЗА ЛЕВЧЕ В БАНСКО

Четвъртък, 17 Декември 2015 16:15 Новини туризъм България

Дневните лифт картите за деца до 7 г в Банско вече ще са с цена от 1 лв. Новината съобщи Иван Обрейков, маркетинг директорът на "Юлен", концесионер на ски зоната. За да ползват съоръженията в курорта малчуганите ще трябва задължително да са с придружител (родител или друг възрастен).

Новост са и фамилните карти, които пускат за сезон 2015/16, като отстъпката при 3 членно семейство е 30%. Курортът пуска и още много атрактивни предложения за лифт карти.

Ски зоната ще посрещне новия сезон с 400 оръдия за технологичен сняг, които покриват 95% от всички писти.

Главният мениджър на "Кемпински хотел Гранд Арена Банско" Карстен Зойберт обяви, че за него и екипът на хотела е радост да споделят триумфа като ски хотел №1 в България заедно с курорта Банско, който също получи в Кицбюел приза за зимен курорт №1 в България за трета поредна година.

"Вярвам, че тези две награди затвърждават позициите, както на хотела, така и на дестинацията като лидери в предлагането на първокласни ски изживявания и качествено обслужване на световно ниво, заяви главния мениджър на "Кемпински" в Банско.

Хотелът от този сезон ще има и нов главен готвач - Карстен Рабе, който е с 20-годишен международен опит в петзвездни хотели и ресторанти. Хотелът очаква  сезона с новия си апрес-ски бар "Ла Веранда".

източник: standartnews.com

Добави коментар

Използвайте кирилица. Спазвайте добрия тон на коментарите. В противен случай може да не видите това, което сте написали.

Защитен код
Обнови

Настаняване

Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
SPORTS MY MALL

Най-популярни