You are here:   Начало Новини Новини туризъм България МЕЖДУНАРОДНАТА ИЗЛОЖБА ,,ФУДТЕХ 2016,, СТАВА ЧАСТ ОТ ГРАДА НА ВИНОТО

МЕЖДУНАРОДНАТА ИЗЛОЖБА ,,ФУДТЕХ 2016,, СТАВА ЧАСТ ОТ ГРАДА НА ВИНОТО

Вторник, 24 Ноември 2015 17:44 Новини туризъм България

Истинска зона на вкусови изкушения и наслади е Международната изложба „Фудтех 2016“, която ще обогати уникалния Град на виното. Тя ще събере фирми от хранителната индустрия от 24 до 28 февруари в Международен панаир Пловдив. Производители и дистрибутори ще демонстрират нови колекции, разработени за ценители, каквато е актуалната световна тенденция.

Заради нарастващия интерес на потребителите към този тип изделия ще бъде разширен Градът на виното, където отново съвместно ще се представят вина, напитки и храни. По-голяма ще бъде територията, отделена за български деликатеси, което ще го превърне в място за ексклузивни вкусови преживявания.

Оригиналната визия и богатата палитра от изискани продукти привлякоха близо 30 000 посетители в Града на виното при неговия дебют като част от Международната изложба „Винария 2015“. Идеята за съвместно презентиране на храни, вина и напитки беше оценена много високо от изложителите, посетителите специалисти и потребителите, наред с уникалната атмосфера в Града на виното. Той пресъздава стила на българските възрожденски селища, предоставя зони за експозиции и дегустации, за гурме демонстрации, презентации и провеждане на майсторски класове. Така магията на виното и кулинарията разкрива своето очарование в атрактивна среда.

Даровете на природата, превърнати от модерните технологии, във вкусни и здравословни продукти, са основен акцент на „Фудтех 2016“. Най-добрите ще бъдат отличени в конкурса „Изборът на потребителя“. Новата концепция е причина за засиления интерес на изложители към „Фудтех 2016“. Официално участие вече е заявила Индия. Азиатската държава ще се представи за първи път, като ще акцентира на своята екзотична кухня и на оборудване за производство на храни.

Изтънчена кулинария ще бъдат представена в Гурме салона. Работилници за традиционни български специалитети отново ще привлекат вниманието на посетителите.

Наред с фирми от хранителната индустрия, в деловия форум ще участват компании, предлагащи технологии, машини и опаковка.

„Фудтех 2016“ отново ще бъде част от мегафорума за агробизнес, вино, храни и туризъм. По едно и също време с нея ще се проведат още шест изложения: Международната селскостопанска изложба “Агра”, Международната изложба за лозарство и винарство „Винария“, Специализираната изложба “БиоАгра”, Международната изложба за пчеларство “Апи България”, Международната изложба за оборудване за хотели, ресторанти, кафетерии и търговски обекти “Хорека Пловдив”, изложбата “Вкусовете на Италия”.

Новият формат предоставя по-добри маркетингови възможности на изложителите, тъй като създава обща платформа за представяне на селското стопанство, хранителната промишленост, винената индустрия и алтернативни форми на туризъм.

източник: БЛИЦ

Добави коментар

Използвайте кирилица. Спазвайте добрия тон на коментарите. В противен случай може да не видите това, което сте написали.

Защитен код
Обнови

Настаняване

зададените параметри не отговарят на нито един обект или все още няма добавени обекти


Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
SPORTS MY MALL

Най-популярни