You are here:   Начало Новини Любопитно! ПЕРВЕЗНИ ДУХОВЕ ПРЕВЗЕХА КЛУБ-ЛУДНАХА ПО ТАНЦЬОРКА НА ПИЛОН

ПЕРВЕЗНИ ДУХОВЕ ПРЕВЗЕХА КЛУБ-ЛУДНАХА ПО ТАНЦЬОРКА НА ПИЛОН

Петък, 13 Ноември 2015 17:49 Любопитно!

Перверзни духове са се настанали в клуб за танци на пилон в САЩ, след като са харесали инструкторката, и отказват да го напуснат, пише в. "Дейли мирър". Уенди Риърдън твърди, че паранормалните зяпачи обитават клуба й "Джипси роудс екзотик фитнес" в Бостън и отказват да се изнесат, след като са я видели как вие снага, демонстрирайки пред ученичките си тънкостите на танца на пилон. 44-годишната знойна танцьорка няма нищо против неканените призрачни наблюдатели, но мнението й е, че не им се полага безплатно шоу. Риърдън нямала представа, че из клуба й витаят перверзни духове, докато не започнала да записва учебните часове. Когато гледала повторно един от танците си, инструкторката открила призрачното присъствие.

Уенди Риърдън се свързала с видна контактьорка, която потвърдила паранормалната активност в клуба й. Жената медиум установила, че става въпрос за духовете на двама мъже, работили в района на клуба преди десетилетия. Залата на Риърдън се намира в близост до нощен клуб, наречен "Коконът гроув", в който при пожар през 30-те години на миналия век са загинали близо 500 души.

Не само инструкторката е обект на призрачно съзерцание. Ученичките й също съобщават, че безплътните перверзници редовно ги наблюдават. Момичетата дори успяват да снимат призрачните наблюдатели с телефоните си. Риърдън обаче твърди, че когато самата тя е в клуба, паранормалната активност се засилва.

"Когато са тук, духовете наблюдават танците на момичетата. Мисля, че гледката ги зарежда позитивно. Нямам нищо против, освен това, че получават безплатно шоу. Не ме интересува в кое измерение се намират, който гледа, трябва да плаща", казва Уенди Риърдън.

източник: БТА

Добави коментар

Използвайте кирилица. Спазвайте добрия тон на коментарите. В противен случай може да не видите това, което сте написали.

Защитен код
Обнови

Настаняване

зададените параметри не отговарят на нито един обект или все още няма добавени обекти


Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
SPORTS MY MALL

Най-популярни