You are here:   Начало Новини Любопитно! КАМЕРИ ЗАСНЕХА ПРИЗРАК КРАЙ РЕСТОРАНТ В ЛИЙДС

КАМЕРИ ЗАСНЕХА ПРИЗРАК КРАЙ РЕСТОРАНТ В ЛИЙДС

Петък, 17 Април 2015 17:04 Любопитно!

Собственикът на ресторант в английския град Лийдс Маркус Левин качи на официалната страница на заведението си странно видео. Според него, заснетото от охранителната камера е призрак. Странното явление бе разгледано за два дни от над 30 000 души.На кадрите се вижда как на охранителната камера се появява странно светещо кълбо, съвсем близо до ресторанта. Светещото кълбо постепенно нараства и запълва цялата камера.

„Никога не съм вярвал, че призраците съществуват, но след като видях кадрите, мога да кажа че имаме работа с нещо наистина необяснимо”, написа като коментар към видеото Левин. Той твърди, че при внимателно вглеждане в светещото кълбо може да се различи човешка фигура.

Въпреки многобройните коментари, нито един от изгледалите кадрите не дава разбираемо обяснение на заснетото от охранителната камера. При това случаят в Лийдс не е единствен, подобни „срещи с призраци” има и в други британски пъбове.

източник: БЛИЦ

Добави коментар

Използвайте кирилица. Спазвайте добрия тон на коментарите. В противен случай може да не видите това, което сте написали.

Защитен код
Обнови

Настаняване

зададените параметри не отговарят на нито един обект или все още няма добавени обекти


Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
SPORTS MY MALL

Най-популярни