You are here:   Начало Новини Новини туризъм България САЙТ КАНИ НА ГЕЙ ТУРИЗЪМ В ПЛОВДИВ

САЙТ КАНИ НА ГЕЙ ТУРИЗЪМ В ПЛОВДИВ

Вторник, 17 Март 2015 17:26 Новини туризъм България

Интернет сайт кани туристи с хомосексуални наклонности под тепетата. Порталът gay.bg предлага на своите потребители гей гидове за всички големи градове у нас. Любопитното обаче е, че за Пловдив виртуалните туроператори рекламират три несъществуващи вече заведения, пише "Марица".Едното от тях е емблематичното „Калигула”, което затвори още преди няколко години. То беше собственост на Таня Гинева. Бизнес дамата обаче натрупа големи задължения, в резултат на което имотите бяха взети от банката.

Впоследствие Община Пловдив откупи някогашната дискотека и сега планира да я превърне в галерия.

Като място за срещи на гейове и техните приятели в сайта е представен и пловдивският бар Make Up. На посочения за контакти телефон обаче любезен мъжки глас обяснява, че заведението не съществува. „Много съжалявам, вече няма такова място”, казва господинът. Третият обект в списъка е Моник СПА, или както се рекламира - "приятелски настроен към гейовете клуб, в който могат да се отпуснат и да се отдадат на пълна релаксация, СПА терапии и процедури, масажи и грижи за тялото, без да бъдат притеснявани от нищо и от никого”.

Оказва се, че този център е затворил врати преди повече от пет години. В момента в Пловдив съществува клуб със същото име, но на друг адрес. Оттам са категорични, че нямат нищо общо с въпросната реклама.

Като цяло гей туризмът набира скорост в Европа. На тазгодишното туристическо изложение ITB в Берлин дестинации, туроператори, туристически услуги и продукти, насочени към гей туристи, бяха обособени в собствена палата, наречена Gay & Lesbian Travel Pavilion. В нея взеха участие около 40 фирми от целия свят, но български представители нямаше.

източник: Блиц

Добави коментар

Използвайте кирилица. Спазвайте добрия тон на коментарите. В противен случай може да не видите това, което сте написали.

Защитен код
Обнови

Настаняване

зададените параметри не отговарят на нито един обект или все още няма добавени обекти


Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
SPORTS MY MALL

Най-популярни