You are here:   Начало
Настаняване Пирин
Настаняване Пирин

Банско | хотел Нарцис****

Неделя, 26 Декември 2010 20:28 Магелан Рецепция
Печат ПДФ

СПА ХОТЕЛ НАРЦИС****

СПА хотел Нарцис се намира в най-атрактивната зона на град Банско – местността Грамадето и е на 300м от начална станция на кабинковия лифт. СПА хотел Нарцис предлага студия и апартаменти, оборудвани със сателитна телевизия, директни телефони, интернет достъп, персонални сейфове, минибар, румсървиз.

 

Банско | хотел Вихрен Палас****

Неделя, 26 Декември 2010 19:48 Магелан Рецепция
Печат ПДФ

ХОТЕЛ ВИХРЕН ПАЛАС СКИ&СПА РИЗОРТ****

Хотел Вихрен Палас Ски & Спа Ризорт се намира в най-престижната част на град Банско само на 80 метра от главния ски-лифт на курорта и на 4 мин. от центъра на града, което го прави отлично място за отмора както в зимните, така и в летните месеци на годината.

 

Банско | хотел Ийгълс Нест***

Неделя, 26 Декември 2010 19:44 Магелан Рецепция
Печат ПДФ

АПАРТХОТЕЛ ИЙГЪЛС НЕСТ***

Хотелът се намира в южната част на Банско, в близост до Гондола лифт. Разстояние до Гондола лифт - 5 мин. пеша, до центъра на град Банско - 10мин. Хотелът разполага с 15 апартамента с 1 спалня и 20 апартамента с 2 спални.

 

Банско | хотел Мон Блан***

Неделя, 26 Декември 2010 19:40 Магелан Рецепция
Печат ПДФ

АПАРТХОТЕЛ МОН БЛАН***

Апартхотел Мон Блан е разположен в южната част на Банско, на 5 мин. пеша от кабинковия лифт и на 5 мин. от центъра на града. На разопложение са 30 едностайни и двустайни апартамента, стилно обзаведени и с напълно оборудван кухненски бокс.

 

Банско | хотел Сънрайз Парк & СПА****

Неделя, 26 Декември 2010 19:35 Магелан Рецепция
Печат ПДФ

СЪНРАЙЗ ПАРК И СПА КОМПЛЕКС****

Хотел Сънрайз парк и СПА е разположен на няколко минути от първа станция на лифта. Комплексът представлява преливащо съчетание от традиционната за района архитектура, модерен комфорт и добро обслужване. В изграждането и обзавеждането му са използвани предимно естествени материали създаващи уют и топлина.

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL